Επωνυμίες

Logo Carrier 300x121Οι συμπιεστές Carrier είναι μια κινητήριος δύναμη, όταν πρόκειται για την ψύξη, βιομηχανικές διεργασίες, χαμηλή θερμοκρασία αποθήκευσης τροφίμων, καθώς και πολλές άλλες εμπορικές και βιομηχανικές εφαρμογές. Οι συμπιεστές Carrier πωλούνται σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές και έχουν πάνω από 50 χρόνια αποδεδειγμένη αξιοπιστία στα πιο αντίξοα περιβάλλοντα και εφαρμογή γύρω από βιομηχανίες τυριών, κρεάτων κλπ. Είναι επισκευάσιμοι και συμβατοί με τα σύγχρονα ψυκτικά μέσα που χρησιμοποιούνται σήμερα, συμπεριλαμβανομένων των R-22, R-134a, R-404A και R-507. Η ευελιξία των συμπιεστών επιτρέπει την επιλογή των κινητήρων, είτε ζώνης ή άμεση κίνηση, για να ταιριάζει με ψυκτικό μέσο και τις επαγγελματικές απαιτήσεις.

Logo DAIKINΗ Daikin ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή των καινοτόμων στην τεχνολογία Συμπιεστών και τώρα προσφέρει ένα πλήρες φάσμα Συμπιεστών Ανοιχτού και Ημίκλειστου Τύπου. Οι Συμπιεστές Daikin είναι η καρδιά του συστήματος κλιματισμού, αυξάνοντας την πίεση και τη θερμοκρασία του ατμού του ψυκτικού μέσου, συγκεντρώνοντας αποτελεσματικά την θερμότητα καθώς περνά γύρω από το σύστημα.

Logo York 300x68Η Johnson Controls σχεδιάζει και παρέχει ένα πλήρες φάσμα εμβολοφόρων αεροσυμπιεστών SABROE, οι οποίοι έχουν σχεδιαστεί για χρήση σε εξοπλισμό Ψύξης και Κλιματισμού ακόμα και στις πιο δύσκολες εφαρμογές της βιομηχανίας και της ναυτιλίας. Τα προϊόντα SABROE είναι αναγνωρισμένα και επιλέγονται σε όλο τον κόσμο λόγω της ποιότητας κατασκευής τους, τη μακροπρόθεσμη λειτουργική αξιοπιστία και την σχέση κόστους – αποτελεσματικότητας. Τέλος, ο μοναδικός συνδυασμός των SABROE (York) εστιάζει σε χαμηλό κόστος κύκλου ζωής και στην παροχή τεχνογνωσίας σε όλο τον κόσμο, όσο αφορά την χρήση των φυσικών ψυκτικών, κάνοντας την SABROE εξειδικευμένη με ηγετική θέση στην αγορά.

Logo MITSUBISHI 300x129Η Mitsubishi Heavy Industries Compressor Corporation (MCO), μια εταιρεία της Mitsubishi Heavy Industries, Ltd. (MHI) εγκαινιάστηκε το 2010, ακολουθόντας την ολοκλήρωση των επιχειρησιακών διαδικασιών για την λειτουργία συμπιεστών της MHI καθώς και της εταιρείας MHI Turbo-Techno Co., μια εταιρεία που παρέχει τεχνική υποστήριξη για κάθε είδους συμπιεστή. Από τότε η MCO προσφέρει στους πελάτες της υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Logo BITZER 300x126Οι συμπιεστές Bitzer είναι η καρδιά του κάθε συστήματος ψύξης ή κλιματισμού. Για πάνω από 75 χρόνια, η επωνυμία Bitzer έχει σταθεί για την παγκόσμια κορυφαία τεχνολογία συμπίεσης, το οποίο σας δίνει την πλήρη αξιοπιστία σε οποιαδήποτε εφαρμογή ψύξης ή κλιματισμού. Μία επιτυχημένη και διοργανωμένη Σειρά Συμπιεστών για τα Συστήματα Σύγχρονης Ψύξης και Κλιματισμού. Αυτή η σειρά προσφέρει συμπιεστές για HFC και HCFC ψυκτικά μέσα, που πληρούν τις προδιαγραφές της σύγχρονης απαιτητικής ψυκτικές εγκαταστάσεις, γενικής εφαρμογής με μεγάλο εύρος εφαρμογών και πανομοιότυπα συμπιεστές για HFC και HCFC ψυκτικά. Ενεργειακά αποδοτικές, ήσυχη και χαμηλών δονήσεων με ηλεκτρονική προστασία του συμπιεστή και πάνω από όλα αποτελεσματικό έλεγχο της ικανότητας.

Logo GEA BOCK GMBHΗ GEA Bock GmbH, μια εταιρεία του Ομίλου GEA Group, είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης τεχνολογίας και καινοτομίας στην ανάπτυξη φιλικών προς το περιβάλλον και οικονομικών λύσεων στον τομέα της τεχνολογίας ψύξης και κλιματισμού. Η εταιρεία κατασκευάζει συμπιεστές και μονάδες συμπύκνωσης για σταθερή και φορητή ψύξη και κλιματισμό και παρέχει αντλίες θερμότητας και ανάκτησης θερμότητας.  Τέλος, η GEA Bock GmbH προσφέρει συμπιεστές σε όλο τον κόσμο για φυσικά ψυκτικά μέσα όπως π.χ. CO2 (R744), υδρογονάνθρακες και άλλα ψυκτικά μέσα χαμηλού GWP.

Logo MYCOM 300x68Με την επωνυμία MYCOM, οι συμπιεστές της Mayekawa χρησιμοποιούνται παγκοσμίως στον κλάδο της ναυτιλιακής ψύξης και κλιματισμού καθώς και αντλιών θερμότητας και αερίου. Οι συμπιεστές MYCOM αξιοποιούν τη θερμική τεχνολογία που αναπτύχθηκε μέσα από χρόνια εμπειρίας και με αυτόν τον τρόπο παρέχουν υψηλή ποιότητα. Προσφέρουν επίσης μια πλήρη σειρά φιλικά προς το περιβάλλον συμπιεστές, για τους οποίους χρησιμοποιούν φυσικά ψυκτικά μέσα. Τέλος, οι συμπιεστές MYCOM είναι ιδιαίτερα αξιόπιστοι, καθώς χρησιμοποιούνται παγκοσμίως για περισσότερα από 70 χρόνια.

Logo DORIN 300x66Η Dorin προσφέρει μια πλήρη και διαφοροποιημένη σειρά συμπιεστών για συστήματα ψύξης και κλιματισμού που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς. Η εταιρεία προσφέρει περισσότερα από 600 μοντέλα ανοιχτού τύπου και ημιερμητικών συμπιεστών καθώς και μονάδες συμπύκνωσης, σχεδιασμένες και κατασκευασμένες για χρήση με HCFCs ή HFCs, αλλά και με φυσικά ψυκτικά μέσα όπως υδρογονάνθρακες (HC), αμμωνία (NH) και ιδιαίτερα διοξείδιο του άνθρακα (CO2). Η γκάμα προϊόντων συμπληρώνεται από συμπιεστές δύο σταδίων και μια μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών. Η αποτελεσματικότητα και η αξιοπιστία είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των προϊόντων της Dorin.

Logo NISHISHIBAH Nishishiba Electric Co., Ltd. ιδρύθηκε το 1950 και από τότε παρέχει μεγάλη ποικιλία σε συστήματα παραγωγής ενέργειας για την παγκόσμια ναυτιλία. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της προσφέρουν ασφάλεια και υψηλή ποιότητα στους πελάτες της. Τα ηλεκτρικά συστήματα της Nishishiba για την ναυτιλία, τα οποία επιτρέπουν την ασφαλή και αποτελεσματική πλοήγηση, χρησιμοποιούνται ευρέως σε πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, πλοία μεταφοράς LNG, ερευνητικά πλοία, ferryboats και άλλους τύπους πλοίων. Με βάση τις δυνατότητες τεχνολογικής ανάπτυξης του Ομίλου Toshiba Group, η Nishishiba προσφέρει μοναδικές και εξελιγμένες δυνατότητες και υπηρεσίες, καθώς και τεχνογνωσία στον τομέα ναυτιλιακής ψύξης και κλιματισμού. Τέλος, η Nishishiba προσφέρει φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις για πλοία ηλεκτρικής πρόωσης και άλλους τύπους πλοίων.