Η Cool Dynamic αποτελείται από μία πλήρως εξοπλισμένη Bιομηχανική Mονάδα που κατασκευάζει Ψυκτικά Συγκροτήματα, στις εγκαταστάσεις της στο Βιομηχανικό Πάρκο Σχιστού.

Καλύπτοντας κάθε ανάγκη στον τομέα της Ναυτιλίας η εταιρεία προτωπορεί στον τομέα των ειδικών κατασκευών, δημιουργώντας καινούργια προϊόντα και καινοτομίες που στοχεύουν στην απόσβεση του έργου, βασισμένα σε ενεργειακές μελέτες. Ο τομέας των ειδικών κατασκευών αποτελείται από τα τμήματα μελέτης, σχεδίασης και κατασκευής με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων και αποδοτικών λύσεων, προσαρμοσμένων στις ζητήσεις των πελατών της εταιρείας. Με γνώμονα την τεχνογνωσία, τα τμήματα μελέτης και σχεδίασης, την μεγαλύτερη αποθήκη στον κόσμο με ετοιμοπαράδοτα γνήσια ανταλλακτικά και συμπιεστές αλλά και ένα από τα πιο εξοπλισμένα συνεργεία με τα πιο σύγχρονα εργαλεία γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας γύρω απο την Ψύξη, η Cool Dynamic μια καταξιωμένη Τεχνική εταιρεία, είναι σε θέση να κατασκευάσει και να υποστηρίξει οποιαδήποτε έργο με Ειδικές Κατασκευές.

Βάσει της εμπειρίας μας έχουμε ολοκληρώσει με μεγάλη επιτυχία μερικά από τα μεγαλύτερα έργα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με τα περισσότερα έργα πάνω στο πλοίο εν πλω. Οι Ειδικές Κατασκευές, εξαρτώμενες από το υπάρχον ψυκτικό σύστημα στο Ακτοπλοϊκό, Κότερο, Πλοίο, Βυτιοφόρο κλπ. μπορούν να τροποποιηθούν με στόχο την καλύτερη απόδοση και το χαμηλότερο ενεργειακό και κατασκευαστικό κόστος, χωρίς να επηρεάζεται το προγραμματισμένο ταξίδι του πλοίου. Διάσημες μάρκες και συμπιεστές που έχουμε χρησιμοποιήσει στην κατασκευή των συστημάτων αυτών είναι συμπιεστές screw και εμβόλου Carrier, συμπιεστές Daikin, συμπιεστές Sabroe (York), συμπιεστές Bock, γερμανικοί συμπιεστές Bitzer ή συμπιεστές με κοχλία (screw) Mycom κλπ. Κάθε Ειδική Κατασκευή μπορεί να περιλαμβάνει ότι περιλαμβάνει ένα ψυκτικό συγκρότημα από Ελαιοδιαχωριστή, Accumulator κλπ. με επικέντρωση σε Συστήματα Αυτοματισμού. Τέλος, η Cool Dynamic στοχεύει στην Κατασκευή Ψυκτικών Μονάδων για κάθε εφαρμογή όπως το ολοκαίνουργιο προϊόν της, A/C Κλιματιστική Ντουλάπα Split.

Η ανάπτυξη και η εξέλιξη του τομέα των Ειδικών Κατασκευών σε συνεργασία με το τμήμα της Έρευνας και Ανάπτυξης, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, έχει εδραιώσει την θέση της εταιρείας στην αγορά σε συνδυασμό με Συμβόλαια Συντήρησης και Τεχνικό Service.

Αποξήλωση Συμπιεστή DEBICA λόγω εκτεταμένης βλάβης και αντικατάσταση αυτού με μονάδα Συμπιεστή CARRIER.

Τέτοιες λύσεις προτείνονται από την Cool Dynamic, όταν ο υπάρχων Συμπιεστής έχει μεγάλο χρόνο παράδοσης, όμως το πλοίο πρέπει να αποκαταστήσει άμεσα την ομαλή λειτουργία του κεντρικού κλιματισμού.

Πριν

Μετά

Κατασκευή και αντικατάσταση υδροσυλλέκτη κεντρικής κλιματιστικής μονάδας πλοίου.