Η Cool Dynamic διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό που καλύπτει κάθε τομέα δραστηριότητας της (Τεχνικό Tμήμα, Τμήμα Προμηθειών, Τμήμα Πωλήσεων και Τμήμα Service). Το συνεργείο της εταιρίας μας αποτελείται από άριστα καταρτισμένους τεχνίτες με πολυετή πείρα και γνώση του χώρου, ενώ υποστηρίζεται από επαγγελματικό εξοπλισμό και μέσα μεταφοράς για την άμεση και αποτελεσματική παροχή τεχνικής υποστήριξης.

Η Cool Dynamic αναλαμβάνει και ολοκληρώνει έργα στο Ναυτιλιακό τομέα με μεγάλη επιτυχία, στις Ψυκτικές Εγκαταστάσεις ολόκληρου του πλοίου σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό σε Ευρώπη και Ασία (σε ναυπηγεία στην Κίνα και Σιγκαπούρη). Η κατασκευή μιας Ψυκτικής Εγκατάστασης αναλαμβάνεται από εξειδικευμένα και πιστοποιημένα συνεργεία, με πολυετή εμπειρία στον χώρο, ακολουθώντας πάντοτε τις απαιτούμενες διαδικασίες πρωτοκόλλου. Κάθε έργο ψυκτικής εγκατάστασης εστιάζει στην καλύτερη απόδοση σε συνδυασμό με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Το τμήμα μελέτης και σχεδίασης υλοποιεί τις μελέτες της ψυκτικής εγκατάστασης και συνεργάζεται με κορυφαίους Μηχανολόγους Μηχανικούς, οι οποίοι είναι εξειδικευμένοι και έχουν εμπειρία στον χώρο της Ψύξης. Στόχος της υλοποίησης της Ψυκτικής Εγκατάστασης είναι η διατήρηση του εκάστοτε χώρου στην απαιτούμενη θερμοκρασία των Ψυκτικών (Provisions) του A/C Main, της μονάδας του ECR, της μονάδας του Galley, του Air Dryer και ολόκληρου του καταστρώματος χωρίς δυσλειτουργίες, με συστήματα αυτοματισμού τα οποία εξασφαλίζουν την σωστή λειτουργία του Ψυκτικού Συγκροτήματος. Ακόμα, επιτυχία είναι η υλοποίηση της Ψυκτικής Εγκατάστασης στο πλοίο χωρίς να σταματήσει ο προορισμός και το ταξίδι του πλοίου, εάν πρόκειται για πλοίο εν πλω χωρίς να αχρηστευθούν τα τρόφιμα. Τέλος, η ανάθεση έργου μιας Ψυκτικής Εγκατάστασης από την Cool Dynamic είναι από μόνη της επιτυχία εφόσον κάθε Ψυκτική Εγκατάσταση είναι βασισμένη σε ενεργειακές μελέτες και προσφέρει στον πελάτη απόσβεση του έργου σε οικονομικό μέγεθος σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, όσο αφορά τις ενεργειακές καταναλώσεις.

Συγκεκριμένα κάποιες από τις Ψυκτικές Εγκαταστάσεις που έχουμε υλοποιήσει αφορούν:

  • Κατασκευή Ψυκτικής Εγκατάστασης με Φρέον που περιλαμβάνει Αερόψυξη, Τούνελς, Καταψύξεις, Συντηρήσεις, Δίκτυα Κλιματισμού
  • Κατασκευή Ψυκτικών Εγκαταστάσεων Προπυλενογλυκόλης
  • Κατασκευή Ψυκτικού κυκλώματος ή Ψυκτικής Εγκατάστασης Φρέον
  • Κατασκευή Ψυκτικών Θαλάμων
  • Κατασκευή Ψυκτικών Θαλάμων Συντήρησης και Κατάψυξης με Ελεγχόμενη Ατμόσφαιρα
  • Κατασκευή Ψυκτικού Κυκλώματος και Ψυκτικοί Θάλαμοι με Φρέον
  • Κατασκευή Ψυκτικής Εγκατάστασης με Συστήματα Αυτοματισμού

Παράλληλα με το μεγάλο stock συμπιεστών και ανταλλακτικών (όλα ετοιμοπαράδοτα) που διαθέτουμε ο χρόνος υλοποίησης του έργου μειώνεται προς όφελος του πελάτη. Η Cool Dynamic καλύπτει τις ανάγκες των πελατών της άμεσα όταν ζητηθεί και παρέχει κατόπιν συμβάσεως μηνιαίο τακτικό και προληπτικό έλεγχο για την ασφαλή και σωστή λειτουργία των μονάδων των Ψυκτικών Εγκαταστάσεων.

Σε κάθε έργο η εταιρεία σε συνεργασία με το Τμήμα Συντονισμού Έργων, ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του έργου με εξειδικευμένα συνεργεία και πλήρως εξοπλισμένες αποστολές εν πλω ή σε ναυπηγεία με πλήρως εξοπλισμένα κινητά φορτηγά Service, παρέχοντας στο τέλος της παράδωσης έργου πιστοποιητικά καλής λειτουργίας, πιστοποιητικά αλλαγής Φρέον, πιστοποιητικά ποιότητας αέρα και πιστοποιητικά θερμοκρασίας και πιέσεων.