Η Cool Dynamic – Δημήτριος Γκούσκος ιδρύθηκε στον Πειραιά το 2000 από ειδικούς στον τομέα της ψύξης που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Ναυτιλιακής και Βιομηχανικής Ψύξης και Κλιματισμού σε όλο τον κόσμο.

Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας είναι η παραγωγή καινούργιων και ανακατασκευασμένων συμπιεστών ψύξης, οι οποίοι επικεντρώνονται στην καλύτερη ποιότητα με το χαμηλότερο κόστος της αγοράς, την προμήθεια γνήσιων ανταλλακτικών για μια ευρεία ποικιλία των συμπιεστών, υλικών δικτύων και συσκευασμένες ντουλάπες ψύξης με βάση τις ακριβείς προδιαγραφές, καθώς και την τεχνική υποστήριξη των ήδη υφιστάμενων θαλάσσιων και βιομηχανικών εγκαταστάσεων ανά πάσα στιγμή σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, με την υποστήριξη των άρτια εκπαιδευμένων τεχνικών μας.

Κύριοι στόχοι της επιχείρησης είναι οι ακόλουθοι:

Company
  • Εκ νέου πιστοποιημένη ανακατασκευή των συμπιεστών ψύξης, εμβολοφόρων ή κοχλιοφόρων (σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή)
  • Προμήθεια γνήσιων ανταλλακτικών, ψυκτικών μηχανημάτων, καινούργιων ή ανακατασκευασμένων συμπιεστών όλων των εταιρειών με την μεγαλύτερη γκάμα ανταλλακτικών και συμπιεστών στην Ευρώπη, ετοιμοπαράδοτα σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές
  • Τεχνική υποστήριξη των εγκαταστάσεων, ανά πάσα στιγμή 365/24/7 σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και στις Βαλκανικές χώρες, με την υποστήριξη των άριστα εκπαιδευμένων τεχνικών μας
  • Κατασκευή Ψυκτικών Εγκαταστάσεων με Διοξείδιο, Αμμωνία, Temper και υποστήριξη αυτών από την εταιρεία
  • Μετατροπή Φρέον από R22 σε νέα οικολογικά ψυκτικά υγρά, στον τομέα της Ναυτιλίας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού καθώς και σε Βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Το Portfolio μας αποτελείται από περισσότερα από 2.500 μετατροπές φρέον σε πλοία
  • Μόνιμοι σταθμοί των τεχνικών μας σε όλο τον κόσμο, υποστηρίζοντας μερικές από τις μεγαλύτερες δεξαμενές και ναυπηγεία όπως Sharjah (United Arab Emirates), Jurong Port Pte Ltd, Port of Singapore & Tuas (Singapore), Port of Shanghai, Ningbo-Zhoushan & Shenzhen (China), Hong Kong, S.A.R (China), Lagos (Nigeria)
  • Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και υποστήριξη μετά την πώληση σε όλο τον κόσμο σε οποιαδήποτε ημέρα και ώρα (24/7)
  • Άριστα εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό άμεσα διαθέσιμο για να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο
  • Άμεση υποστήριξη και τεχνικές λύσεις στο (+30) 2104014928, (+30) 2104001263, (+30) 6944199761

Για όλα αυτά η επιχείρηση επικαλείται την ειδική γνώση του κ. Γκούσκου Δημητρίου, Ιδρυτή και Διευθυντή της Cool Dynamic – Δημήτριος Γκούσκος που είναι στον τομέα για πάνω από 40 χρόνια. Έτσι, έχουμε καθιερωθεί ως η πιο αξιόπιστη εταιρεία στον τομέα της Βιομηχανικής και Ναυτιλιακής ψύξης. Την εμπιστοσύνη που η αγορά έχει δείξει για τα προϊόντα και υπηρεσίες μας, οι ασυναγώνιστες τιμές μας καθώς και η άμεση εξυπηρέτηση που προσφέρουμε μας μετέφερε σε ένα νέο σύγχρονο χώρο στο Βιομηχανικό Πάρκο Σχιστού με πρωτοποριακά μηχανήματα και εξοπλισμό.