Επωνυμίες

Logo Carrier 300x121’Οι συμπιεστές Carrier είναι μια κινητήριος δύναμη, όταν πρόκειται για την ψύξη, βιομηχανικές διεργασίες, χαμηλή θερμοκρασία αποθήκευσης τροφίμων, καθώς και πολλές άλλες εμπορικές και βιομηχανικές εφαρμογές. Οι συμπιεστές Carrier πωλούνται σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές και έχουν πάνω από 50 χρόνια αποδεδειγμένη αξιοπιστία στα πιο αντίξοα περιβάλλοντα και εφαρμογή γύρω από βιομηχανίες τυριών, κρεάτων κλπ. Είναι επισκευάσιμοι και συμβατοί με τα σύγχρονα ψυκτικά μέσα που χρησιμοποιούνται σήμερα. Η ευελιξία των συμπιεστών επιτρέπει την επιλογή των κινητήρων, είτε ζώνης ή άμεση κίνηση, για να ταιριάζει με ψυκτικό μέσο και τις επαγγελματικές απαιτήσεις.

Logo FRICK 300x113Η Ψύξη με συμπιεστές Frick διαθέτει ένα ευρύ φάσμα Κοχλιοφόρων Συμπιεστών. Είναι σημαντικό να έχετε την καλύτερη απόδοση από το βιομηχανικό σύστημα του ψύκτη σας. Αποτελεσματικοί Frick ελικοειδείς/κοχλιοφόροι συμπιεστές μπορούν να σας βοηθήσουν να μειώσετε το συνολικό κόστος και την κατανάλωσης ενέργειας. Συνολικά, η προηγμένη τεχνολογία Frick σημαίνει εξαιρετική αξιοπιστία και απόδοση. Έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να καλύψει τις απαιτήσεις της Βιομηχανικής Ψύξης και είναι σχεδιασμένα για να διασφαλίσουν την προσβασιμότητα και την ευκολία του Service. Αυτό το συμπαγές πακέτο επιτρέπει τη μείωση του μεγέθους του μηχανοστασίου και επιφέρει χαμηλότερο κόστος κατασκευής. Τέλος, αποτελείται από ένα υψηλό στάδιο και εφαρμογές για όλα τα κοινά ψυκτικά.

Logo York 300x68Η Johnson Controls σχεδιάζει και παρέχει ένα ευρύ φάσμα από Εμβολοφόρους Αεροσυμπιεστές SABROE, οι οποίοι έχουν σχεδιαστεί για χρήση σε εξοπλισμό Ψύξης και Κλιματισμού. Χρησιμοποιούνται ακόμα και στις πιο δύσκολες εφαρμογές στο χώρο της βιομηχανίας, ναυτιλίας και σε υπεράκτιες εφαρμογές. Τα προϊόντα SABROE επιλέγονται παγκοσμίως καθώς είναι αναγνωρισμένα για την ποιότητα κατασκευής τους, την μακροπρόθεσμη λειτουργική αξιοπιστία και την σχέση κόστους -αποτελεσματικότητας. Όσον αφορά την χρήση των φυσικών ψυκτικών η SABROE είναι εξειδικευμένη με ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά. Τέλος, ο μοναδικός συνδυασμός των SABROE (York) εστιάζει σε χαμηλό κόστος κύκλου ζωής καθώς και στην παροχή τεχνογνωσίας.

Logo Grasso 300x143Η σειρά Παλινδρομικών Συμπιεστών GEA περιλαμβάνει 18 μοντέλα GEA Grasso συμπιεστές και υποδιαιρείται σε 2 σειρές: GEA Grasso V και GEA Grasso 5HP ως ανοικτού τύπου συμπιεστές με έμφαση στην υψηλή απόδοση σε συμπιεστές αμμωνίας για την ψύξη και αντλιών θερμότητας. Τέλος, η Cool Dynamic – Δημήτριος Γκούσκος προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από GEA Grasso συμπιεστές για λύση σε κάθε πρόβλημα.

Logo Gram 300x80Η δανέζικη εταιρεία GRAM είναι εξειδικευμένη στην επαγγελματική ψύξη. Η GRAM αντιπροσωπεύεται από την SABROE και παρέχει ένα ευρύ φάσμα σε Εμβολοφόρους Συμπιεστές και Κοχλιοφόρους Συμπιεστές. Είναι παγκοσμίως γνωστή τόσο για την απόδοση τους όσο και για τις ανταγωνιστικές τιμές τους.

Logo BITZER 300x126Οι συμπιεστές Bitzer είναι η καρδιά του κάθε συστήματος ψύξης ή κλιματισμού. Για πάνω από 75 χρόνια, η επωνυμία Bitzer έχει σταθεί για την παγκόσμια κορυφαία τεχνολογία συμπίεσης, το οποίο σας δίνει την πλήρη αξιοπιστία σε οποιαδήποτε εφαρμογή ψύξης ή κλιματισμού. Μία επιτυχημένη και διοργανωμένη Σειρά Συμπιεστών για τα Συστήματα Σύγχρονης Ψύξης και Κλιματισμού. Αυτή η σειρά προσφέρει συμπιεστές για HFC και HCFC ψυκτικά μέσα, που πληρούν τις προδιαγραφές της σύγχρονης απαιτητικής ψυκτικές εγκαταστάσεις, γενικής εφαρμογής με μεγάλο εύρος εφαρμογών και πανομοιότυπα συμπιεστές για HFC και HCFC ψυκτικά. Ενεργειακά αποδοτικές, ήσυχη και χαμηλών δονήσεων με ηλεκτρονική προστασία του συμπιεστή και πάνω από όλα αποτελεσματικό έλεγχο της ικανότητας.

Logo MYCOM 300x68Με την επωνυμία MYCOM, οι συμπιεστές της Mayekawa χρησιμοποιούνται παγκοσμίως στον κλάδο της βιομηχανικής ψύξης και κλιματισμού καθώς και αντλιών θερμότητας και αερίου. Οι συμπιεστές MYCOM αξιοποιούν τη θερμική τεχνολογία που αναπτύχθηκε μέσα από χρόνια εμπειρίας και με αυτόν τον τρόπο παρέχουν υψηλή ποιότητα. Προσφέρουν επίσης μια πλήρη σειρά φιλικά προς το περιβάλλον συμπιεστές, για τους οποίους χρησιμοποιούν φυσικά ψυκτικά μέσα. Τέλος, οι συμπιεστές MYCOM είναι ιδιαίτερα αξιόπιστοι, καθώς χρησιμοποιούνται παγκοσμίως για περισσότερα από 70 χρόνια.