ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ SERVICE

Η Cool Dynamic – Δημήτριος Γκούσκος διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό που καλύπτει κάθε τομέα δραστηριότητας της (Τεχνικό τμήμα, Σχεδιαστικό Τμήμα, Τμήμα Έρευνας, Τμήμα Προμηθειών, Τμήμα Πωλήσεων και Τμήμα Service). Το συνεργείο της εταιρείας μας αποτελείται από άριστα καταρτισμένους τεχνίτες με πολυετή πείρα και γνώση του χώρου, καθώς και υποστηρίζεται από επαγγελματικό εξοπλισμό και μέσα μεταφοράς για την άμεση και αποτελεσματική παροχή τεχνικής υποστήριξης.

Η πολυετή εμπειρία μας στο τομέα του service μας δίνει τη δυνατότητα να καλύπτουμε άμεσα τις ανάγκες των πελατών μας 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

Συγκεκριμένα:

 • 24 ώρες Τεχνική Υποστήριξη
 • Τεχνογνωσία στην επίλυση προβλημάτων
 • Επισκευή και ανακατασκευή εμβολοφόρων και screw συμπιεστών
 • Εμπειρία σε προβλήματα αυτοματισμών
 • Εύρεση και αποκατάσταση απωλειών
 • Αναβάθμιση εγκατάστασης και μετατροπή Φρέον σε νέα οικολογικά
 • Το μεγαλύτερο stock στην Ευρώπη σε ανταλλακτικά και αναλώσιμα
 • Κατασκευή Ψυκτικών μονάδων για κάθε εφαρμογή
 • Καινούργιοι και ανακατασκευασμένοι συμπιεστές
 • Εμπορία Ψυκτικών υγρών και Ψυκτελαίων
 • Κατασκευή χώρων με Ελεγχόμενη Ατμόσφαιρα
 • 24 ώρες υποστήριξη και τεχνικές λύσεις στο +30 2104014928, +30 2104001263, +30 6944199761

Στο Βιομηχανικό τομέα καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας άμεσα όταν ζητηθεί και παρέχουμε κατόπιν συμβάσεως μηνιαίο τακτικό και προληπτικό έλεγχο. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε την ασφαλή και σωστή λειτουργία των εγκαταστάσεων των βιομηχανικών μονάδων.

Παράλληλα, με το μεγάλο stock μηχανημάτων και ανταλλακτικών που διαθέτουμε είμαστε σε θέση να προτείνουμε άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις για κάθε σας πρόβλημα.

Επιπλέον, από το 2008 αναλαμβάνουμε αντικαταστάσεις ψυκτικού υγρού σε βιομηχανίες σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς, από R22 σε νέα οικολογικά ψυκτικά υγρά όπως R407C, R407F κτλ. Το τεχνικό τμήμα της εταιρείας απαρτίζεται από έμπειρους τεχνίτες, οι οποίοι έχουν πραγματοποιήσει με επιτυχία σε διάφορες εγκαταστάσεις παραπάνω από 2.500 μετατροπές φρέον. Μετά το τέλος των εργασιών σε κάθε εγκατάσταση, η εταιρία μας παρέχει στους πελάτες πιστοποιητικό για την αντικατάσταση του Freon.

Συντήρηση Μηχανοστασίου σε Δίκτυο Θαλάμου Καταψύξεων παγωτού, στην Αττική.

Service εγκατάστασης – αλλαγή λαδιών, αλλαγή φίλτρων υγράς γραμμής, χημικός καθαρισμός και επισκευή αερόψυκτου Condenser για Γαλακτοβιομηχανία, στη Κόρινθο.

Εξάρμωση Συμπιεστή SCREW BITZER από την βάση του και μεταφορά του στις εγκαταστάσεις μας για εξάρμωση-έλεγχο και γενική επισκευή, για Ελαιουργική Εταιρεία, στο Σχηματάρι.

Χημικός καθαρισμός πύργου ψύξης με ειδικό χημικό καθαριστικό κατά του COVID-19, για Ελαιουργική εταιρεία, στο Σχηματάρι.

Εξάρμωση Συμπιεστή MYCOM F4WB για έλεγχο και γενική επισκευή σε εγκαταστάσεις εταιρείας τροφίμων, στον Ασπρόπυργο.

Service εγκατάστασης – αλλαγή λαδιών, αλλαγή φίλτρων υγράς γραμμής, αλλαγή φίλτρων λαδιών και χημικος καθαρισμός αερόψυκτου Condenser, για εταιρεία τροφίμων, στην Αττική.

Εξάρμωση Συμπιεστή SCREW SABROE S81 από την βάση του και μεταφορά του στις εγκαταστάσεις μας για εξάρμωση-έλεγχο και γενική επισκευή, για Πτηνοτροφείο, στη Νέα Αρτάκη.