Η Cool Dynamic – Δημήτριος Γκούσκος αποτελείται από μία πλήρως εξοπλισμένη βιομηχανική μονάδα κατασκευής ψυκτικών συγκροτημάτων στις εγκαταστάσεις της στο Βιομηχανικό Πάρκο Σχιστού, Πέραμα.

Καλύπτοντας κάθε ανάγκη στον τομέα της Βιομηχανίας η εταιρεία πρωτοπορεί στον τομέα των ειδικών κατασκευών δημιουργώντας καινούργια προϊόντα και καινοτομίες που στοχεύουν στην απόσβεση του έργου, βασισμένα σε ενεργειακές μελέτες. Ο τομέας των ειδικών κατασκευών αποτελείται από τα τμήματα μελέτης,σχεδίασης και κατασκευής με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων και αποδοτικών λύσεων, προσαρμοσμένων στις ζητήσεις των πελατών της εταιρίας. Με γνώμονα την τεχνογνωσία, τα τμήματα μελέτης και σχεδίασης, την μεγαλύτερη αποθήκη στα Βαλκάνια με ετοιμοπαράδοτα γνήσια ανταλλακτικά και συμπιεστές αλλά και ένα από τα πιο εξοπλισμένα συνεργεία με τα πιο σύγχρονα εργαλεία γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας και από την Ψύξη, είμαστε σε θέση να κατασκευάσουμε και να υποστηρίξουμε οποιοδήποτε έργο με Ειδικές Κατασκευές.

Βάσει της εμπειρίας μας έχουμε ολοκληρώσει με μεγάλη επιτυχία τα μεγαλύτερα έργα σε διάφορες περιοχές στην Ελλάδα και αρκετά έργα στο εξωτερικό. Οι Ειδικές Κατασκευές, εξαρτώμενες από το υπάρχον ψυκτικό σύστημα στην Βιομηχανία Γάλακτος, Κρεάτων, Φρούτων κλπ μπορούν να τροποποιηθούν με στόχο την καλύτερη απόδοση και το χαμηλότερο ενεργειακό και κατασκευαστικό κόστος χωρίς να επηρεάζεται η παραγωγή της Βιομηχανίας. Διάσημες μάρκες και συμπιεστές που έχουμε χρησιμοποιήσει στην κατασκευή των συστημάτων αυτών είναι συμπιεστές όπως SABROE (York), Mycom, Frick, GEA (Grasso), γερμανικοί συμπιεστές Bitzer, εμβολοφόροι ή κοχλιωτοί (screw) Carrier κλπ. Κάθε Ειδική Κατασκευή αποτελείται από ότι περιλαμβάνει ένα ψυκτικό συγκρότημα όπως Ελαιοδιαχωριστή, Accumulator κλπ. με επικέντρωση σε Συστήματα Αυτοματισμού. Η εταιρεία στοχεύει στην Κατασκευή Ψυκτικών μονάδων για κάθε εφαρμογή.

Η ανάπτυξη και η εξέλιξη του τομέα των Ειδικών Κατασκευών σε συνεργασία με το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης, έχει εδραιώσει την θέση της εταιρίας στην αγορά σε συνδυασμό με Συμβόλαια Συντήρησης και Τεχνικό Service, γεγονός που απορρέει από την τεχνογνωσία και αξιοπιστία μας.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟΥ

Ανακατασκευή μηχανοστασίου για ξενοδοχείο, στην Αττική. Τροποποίηση δικτύου σωληνώσεων, αντικατάσταση Condenser και Chiller.