Η Cool Dynamic – Δημήτριος Γκούσκος διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό που καλύπτει κάθε τομέα δραστηριότητας της (Τεχνικό τμήμα, Σχεδιαστικό Τμήμα, Τμήμα Έρευνας, Τμήμα Προμηθειών, Τμήμα Πωλήσεων και Τμήμα Service). Το συνεργείο της εταιρίας μας αποτελείται από άριστα καταρτισμένους τεχνίτες με πολυετή πείρα και γνώση του χώρου καθώς και υποστηρίζεται από επαγγελματικό εξοπλισμό και μέσα μεταφοράς για την άμεση και αποτελεσματική παροχή τεχνικής υποστήριξης.

Η εταιρεία αναλαμβάνει και ολοκληρώνει έργα στο Βιομηχανικό τομέα με μεγάλη επιτυχία καθώς και Ψυκτικές Εγκαταστάσεις σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας και στο εξωτερικό σε Ευρώπη και Ασία.

Η κατασκευή μιας Ψυκτικής Εγκατάστασης αναλαμβάνεται από εξειδικευμένα και πιστοποιημένα συνεργεία με πολυετή εμπειρία στο χώρο, τα οποία ακολουθούν τις απαραίτητες διαδικασίες πρωτοκόλλου. Κάθε έργο ψυκτικής εγκατάστασης εστιάζει στην καλύτερη απόδοση σε συνδυασμό με το δυνατότερο χαµηλό κόστος. Το Τμήμα Μελέτης και Σχεδίασης υλοποιεί τις μελέτες της ψυκτικής εγκατάστασης και συνεργάζεται με μερικούς από τους κορυφαίους Μηχανολόγους Μηχανικούς με εξειδίκευση και εμπειρία στον χώρο της Ψύξης και του Κλιματισμού. Στόχος της υλοποίησης της Ψυκτικής Εγκατάστασης είναι η διατήρηση του εκάστοτε χώρου, στην απαιτούμενη θερμοκρασία χωρίς δυσλειτουργίες, με συστήματα αυτοματισμού τα οποία εξασφαλίζουν την σωστή λειτουργία του Ψυκτικού Συγκροτήματος. Ακόμα, στόχος μας είναι η υλοποίηση της Ψυκτικής Εγκατάστασης στον Βιομηχανικό χώρο χωρίς να σταματήσει η παραγωγή της Βιομηχανίας, εάν πρόκειται για ενεργό τομέα παραγωγής ή αποθήκευσης Κρεάτων, Πουλερικών, Γαλακτοκομικών, Ψαριών, Φρούτων, Φαρμάκων κλπ. Τέλος η ανάθεση έργου μιας Ψυκτικής Εγκατάστασης από την Cool Dynamic – Δημήτριος Γκούσκος είναι από μόνη της μία επιτυχία εφόσον κάθε Ψυκτική Εγκατάσταση είναι βασισμένη σε ενεργειακές μελέτες και προσφέρει στον πελάτη απόσβεση του έργου σε οικονομικό μέγεθος αλλά και σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Συγκεκριμένα κάποιες από τις Ψυκτικές Εγκαταστάσεις που έχουμε υλοποιήσει αφορούν:

  • Κατασκευή Ψυκτικής Εγκατάστασης με Αμμωνία που περιλαμβάνει Αερόψυξη, Τούνελς, Καταψύξεις, Συντηρήσεις, Δίκτυα Κλιματισμού
  • Κατασκευή Ψυκτικών Εγκαταστάσεων Προπυλενογλυκόλης
  • Κατασκευή Ψυκτικής Εγκατάστασης με Φρέον R22, R404A, R417A, R507A
  • Κατασκευή Ψυκτικού Κυκλώματος ή Ψυκτικής Εγκατάστασης Αμμωνίας – Γλυκόλης
  • Κατασκευή Ψυκτικών Θαλάμων
  • Κατασκευή Ψυκτικών Θαλάμων Συντήρησης και Κατάψυξης με Ελεγχόμενη Ατμόσφαιρα
  • Κατασκευή Ψυκτικού Κυκλώματος και Ψυκτικοί Θάλαμοι με Temper και PVC
  • Κατασκευή Ψυκτικής Εγκατάστασης με Συστήματα Αυτοματισμού και Πύργους Απόψυξης

Παράλληλα με το μεγάλο stock μηχανημάτων και ανταλλακτικών που διαθέτουμε και το οποίο προσφέρουμε ετοιμοπαράδοτα, ο χρόνος υλοποίησης του έργου μειώνεται προς όφελος του πελάτη. Καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας άμεσα όταν ζητηθεί και παρέχουμε κατόπιν συμβάσεως μηνιαίο τακτικό και προληπτικό έλεγχο για την ασφαλή και σωστή λειτουργία των εγκαταστάσεων των Βιομηχανικών μονάδων.

Τέλος, σε κάθε έργο η εταιρεία σε συνεργασία με το Τμήμα Συντονισμού Έργων, ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του έργου με εξειδικευμένα συνεργεία, πλήρως εξοπλισμένα κινητά φορτηγά Service, στολές Αμμωνίας, θερμοκάμερες για μέτρηση απώλειας κλπ παρέχοντας στο τέλος της παράδοσης έργου πιστοποιητικά σωστής και ομαλής λειτουργίας.