Η Cool Dynamic – Δημήτριος Γκούσκος είναι εξειδικευμένη στην Αναβάθμιση της Βιομηχανικής εγκατάστασης και μετατροπή αυτής από Φρέον R22 σε νέα οικολογικά όπως R422D, R407C, R407F κλπ.

Οι τεχνικοί μας είναι άριστα εκπαιδευμένοι με μεγάλη εμπειρία και γνώση του τομέα, ενώ κάθε αποστολή μας υποστηρίζεται από επαγγελματικό εξοπλισμό και ειδικά κινητά Service ως μέσα μεταφοράς,  πλήρως εξοπλισμένα προκειμένου να παρέχουν άμεση και αποτελεσματική τεχνική υποστήριξη.

Επίσης η εταιρεία μας είναι εξειδικευμένη στην μετατροπή φρέον και στα νέα οικολογικά ψυκτικά ρευστά ISCEON MO29 (R-422D), ISCEON 39TC (R-423A), ISCEON MO49Plus (R-437A), ISCEON MO79 (R-422A), ISCEON MO99 (R-438A) ακόμα και στην μετατροπή σε Suva 95 (R-508B), Suva 123, Suva 134A, Suva 404A, Suva 407A, Suva® 407C, Suva 410A, Suva 507 και συνήθως χωρίς αλλαγή λαδιών της εγκατάστασης, διατηρώντας το υπάρχον λιπαντικό όπως Ορυκτέλαιο (Mineral Oil = MO), Αλκυλοβενζόλιο (ΑΒ = Alkylbenzene) ή Πολυεστερικά λάδια (POE = Polyol Ester).

Η μεγάλη μας εμπειρία στον τομέα των υπηρεσιών καθιστά δυνατό για εμάς να καλύψουμε άμεσα τις ανάγκες των πελατών μας 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο.

Στο Βιομηχανικό τομέα είμαστε σε θέση να παρέχουμε τεχνική υποστήριξη σε Σφαγεία, Αλλαντοβιομηχανίες, Τυροκομεία και εργοστάσια Γαλακτοκομικών, Ξενοδοχεία, Logistics (Αποθήκες), Βιομηχανίες Τροφίμων/Φρούτων/Χυμών, Φαρμακοβιομηχανίες κλπ. χωρίς να σταματήσει η παραγωγή/αποθήκευση λειτουργείας τους. Παράλληλα δίνουμε αποτελεσματικές λύσεις σε τυχόν προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει η εγκατάσταση στην αναβάθμιση και μετατροπή του Φρέον της. Από το 2008 αναλαμβάνουμε την αλλαγή του ψυκτικού ρευστού σε Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό, ακολουθώντας πάντοτε τους διεθνείς κανονισμούς, από R22 στα νέα οικολογικά ψυκτικά υγρά και χωρίς αλλαγή λαδιών. Το τεχνικό μας τμήμα αποτελείται από έμπειρους τεχνικούς που έχουν αλλάξει με επιτυχία πολλά συστήματα. Μετά το πέρας των εργασιών σε κάθε Βιομηχανική Εγκατάσταση για την αντικατάσταση φρέον, η εταιρεία παρέχει πιστοποιητικό για την μετατροπή του συστήματος.

Παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με το τι είδους ψυκτικό υγρό είναι κατάλληλο για το σύστημα σας και να παραδώσουμε το σύστημα σε καλή κατάσταση λειτουργίας.

Εγκατάσταση 2 Μονάδων Carrier 5H-80 και ανακατασκευή μηχανοστασίου για μετατροπή της εγκατάστασης από φρέον R-404A σε φρέον R-407C, στις εγκαταστάσεις Αγροτικού Συνεταιρισμού.

Εγκατάσταση Μονάδας MULTI με 3 Συμπιεστές Screw Bitzer OSN8571-K, συνολικής ψυκτικής απόδοσης 491,70KW, κατασκευή μηχανοστασίου και Ηλεκτρολογικού πίνακα για φρέον R-449A για τις εγκαταστάσεις Ψυγείων, στην Αττική.